En les societats hipercomunicades dels nostres dies, comunicar més o cridar més fort pot ser, paradoxalment, una cursa cap enlloc.

A XMIAA —Xavier Molina i Associats— treballem per crear individualitat i posició precisa de marca entre els públics a qui s'adreça la vostra empresa, idea o organització, i al centre de cada projecte només hi sou vosaltres i la vostra casuística particular, no pas nosaltres.

La nostra aproximació és la d'un acompanyant que observa i recomana, amb un quadern en blanc sobre el qual diagnostiquem i projectem, amb vosaltres i des de zero, plans personalitzats de millora mitjançant les eines més adequades de màrqueting estratègic que assegurin una execució tàctica rigorosa i coherent. Res més.

El resultat esperable de la nostra col·laboració és que la vostra proposta de valor es percebi més nítida en els entorns competitius permanentment canviants d'avui, i que, en conseqüència, la societat en general i els vostres públics en concret desenvolupin vincles forts amb la vostra marca.

Si voleu contactar-nos, podríem programar una primera conversa sense cap compromís.

(tornar a homepage i selecció d'idioma)